Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

1. Algemeen beleid:
- Wij streven ernaar om tevredenheid te bieden aan al onze klanten. Als het product niet voldoet, bieden wij een terugbetalingsbeleid.
- Dit beleid is van toepassing op producten die rechtstreeks bij ons zijn gekocht. Voor producten die zijn gekocht bij derden, gelden mogelijk de retour- en terugbetalingsvoorwaarden van de desbetreffende verkoper.

2. Terugbetalingsvoorwaarden:
- Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, dien je binnen een termijn van 14 dagen contact met ons op te nemen na ontvangst van het product. Dit stelt ons in staat om het probleem te beoordelen en passende maatregelen te nemen.
- Het product moet in ongebruikte en verkoopbare staat zijn, tenzij het product defect of beschadigd is ontvangen.
- Je dient het originele aankoopbewijs te overleggen als bewijs van aankoop.

3. Procedure voor terugbetaling:
- Neem contact op met ons op via het opgegeven contactkanaal om je verzoek tot terugbetaling in te dienen. Beschrijf duidelijk de reden voor de terugbetaling en voeg indien nodig foto's of andere relevante documenten toe.
- Wij zullen je verzoek beoordelen en indien nodig aanvullende informatie verstrekken.
- Als je retourzending is goedgekeurd, ontvang je instructies voor het retourneren van het product.
- Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we de terugbetaling verwerken.
- De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.

4. Uitgesloten gevallen:
- Terugbetalingen zijn niet van toepassing op producten die zijn gebruikt, beschadigd door onjuist gebruik of waarvan de oorspronkelijke verpakking ontbreekt.
- Voor bederfelijke producten, gepersonaliseerde producten of producten met hygiënekwesties kunnen speciale voorwaarden en beperkingen gelden.

5. Terugbetalingstermijnen:
- We streven ernaar om de terugbetaling binnen een redelijke termijn te verwerken, meestal binnen 5-7 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van de betaalmethode en de bankinstelling.

Dit is een algemeen terugbetalingsbeleid en we behouden ons het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen of aan te passen. We raden je aan om onze website of klantenservice te raadplegen voor het meest actuele beleid met betrekking tot terugbetalingen.