Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Verzend en retour beleid

Verzend en retour beleid

Verzend- en Retourbeleid

1. Verzending:
- We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Bestellingen worden doorgaans binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden, tenzij anders vermeld.
- We verzenden naar het door jou opgegeven afleveradres. Zorg ervoor dat het opgegeven adres correct en volledig is om eventuele vertragingen of mislukte leveringen te voorkomen.
- Verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, de afmetingen van het pakket en de gekozen verzendmethode. De verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces.

2. Levering:
- De geschatte levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de bestemming. We streven ernaar om je bestelling binnen de geschatte levertijd te bezorgen, maar houd er rekening mee dat onvoorziene omstandigheden vertragingen kunnen veroorzaken.
- Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met trackinginformatie, indien beschikbaar. Hiermee kun je de voortgang van je levering volgen.

3. Retourbeleid:
- We accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, op voorwaarde dat de producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zit.
- Neem contact met ons op via het opgegeven contactkanaal om een retourverzoek in te dienen. Geef duidelijk de reden voor de retourzending aan.
- Indien de retourzending wordt goedgekeurd, ontvang je instructies voor het retourneren van het product. Je bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten, tenzij het product defect of beschadigd is.

4. Terugbetaling:
- Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de terugbetaling.
- De terugbetaling wordt uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.
- Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de terugbetaling kan variëren, afhankelijk van de betaalmethode en de bankinstelling.

5. Uitzonderingen:
- Om hygiënische en veiligheids redenen kunnen bepaalde producten niet worden geretourneerd.
- Raadpleeg de productpagina of neem contact met ons op voor specifieke retourinstructies en uitzonderingen.

Dit verzend- en retourbeleid is van toepassing op aankopen die zijn gedaan via onze webshop. Voor aankopen bij derden gelden mogelijk andere verzend- en retourvoorwaarden, afhankelijk van hun beleid.

Raadpleeg onze website of neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over verzending en retourzendingen